Bijeenkomst Training afstandsonderwijs in het MBO

Online onderwijs groeit! Steeds meer onderwijsinstellingen verzorgen afstandsonderwijs. Vooral universiteiten en hogescholen bieden deze vorm van afstandsonderwijs aan, terwijl het MBO hier nog nauwelijks iets mee doet.Het Deltion College in Zwolle is in 2015 begonnen met pilots synchroon afstandsonderwijs. Deze waren zo'n succes, dat besloten is deze manier van online leren, waar dit gewenst is, op te nemen als onderwijsmiddel binnen de verschillende opleidingen.

Ook op afstand gaat Deltion voor kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze leraren vaardig zijn voordat ze starten met synchroon online lesgeven. Deltion ontwikkelde zelf een training afstandsonderwijs voor leraren. Hoe pak je je lessen op afstand didactisch aan, hoe houd je verbinding met je studenten en hoe voelt het om online les te krijgen en te geven?

Deltion deelt deze training. Wil je meer weten over deze training afstandsonderwijs en hoe jij het kunt inzetten? Dan nodigen wij je uit voor de informatiebijeenkomst op 28 november 2017 van 9.30 – 12.00 uur op het Deltion College in Zwolle (inloop v.a. 9.30 uur, start 10.00 uur).

De bijeenkomst is gratis, maar we hebben maar een beperkt aantal plaatsen, dus vol = vol. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar afstandsonderwijs@deltion.nl

Reacties