En, drie jaar werken waard?

Zoals in mijn vorig blog vermeld is de webshop leermiddelen dinsdag live gegaan. Een groep pilotstudenten heeft nu in het echt lesmateriaal besteld, betaald en uitgeleverd gekregen. Punt. Na drie jaar werk klinkt dat wat ontnuchterend, maar: hoe saaier, hoe beter.
We kunnen stellen dat de webshop leermiddelen het werk doet wat hij moet doen. Net een gewone webshop eigenlijk, maar dan de extended version.
We hebben geconstateerd dat de shop inderdaad linkjes in de studieroutes in n@tschool aanmaakt na betaling. Aanklikken van een link geeft daarna (zonder extra inlog!) toegang tot de omgeving van de uitgever, in dit geval Deviant. Last but not least wordt ook nog eens keurig de groepsindeling uit N@tschool aan de leeromgeving van Deviant (studiemeter.nl) doorgegeven.

En nu? We gaan nu bekijken hoe we alle nieuwe Deltion studenten per 1 februari 2013 met de webshop kunnen laten werken. Digitale leermiddelen en gewone boeken, excursies, koksmutsen en werkweken.

En, was het de drie jaar werk waard? Jazeker! Veel geleerd, mooi netwerk opgebouwd en bovenal een prachtig produkt met een enorme potentie in gebruik. Want wie wil niet dat digitale leermiddelen simpel gebruikt kunnen worden met de mogelijkheid de studentenprijs voor digitaal en folio te drukken?Reacties