Managementinfo ChangeByChange

Mijn Masterthesis voor de MLI is bijna klaar. Jullie zijn voor een deel getuige geweest van mijn worsteling met het onderzoeken zelf, maar ook heb je mijn eigen innovatiestrategie zien groeien. Van een geheime missie-strategie die toen nog SGI heette, naar een open alternatieve innovatiestrategie die ik ChangeByChange genoemd heb.

De maandag na hemelvaart lever ik mijn concept onderzoek in, de dinsdag na pinksteren het definitieve verslag. Met andere woorden: heb je nog commentaar...? Uiteraard sta ik na deze data open voor alle suggesties en ga ik graag een inhoudelijke discussie met je aan over CbC.

Onderstaand een folder met wat managementinfo over de strategie zoals ik die binnen het Deltion College heb verspreid. Een kleurenprinter, wat dikker glanzend papier en de boel ziet er super gelikt uit. Wellicht een aardig idee voor de promotie van je eigen onderzoeksresultaten? Eventueel kun je de folder ook digitaal aanbieden, zie het voorbeeld hieronder. Binnenkort het definitieve onderzoeksverslag. Gewoon in pdf.
Reacties