Eindversie Onderzoek

Vier dagen voor de deadline is het me gelukt: een onderzoeks- én innovatieverslag ingeleverd voor mijn opleiding Master Learning and Innovation.

In dit verslag vind je hoe ik de innovatiestrategie ChangeByChange heb gebruikt om E-learning (in dit geval de ELO N@tschool) in te voeren in een lerarenteam. Dit heb ik niet gedaan door N@tschool bij de leraren te introduceren, maar door dit bij de studenten te doen. Het wel en wee van dit innovatieproces heb je al eerder kunnen lezen in mijn blog, het onderzoek naar de effecten van deze innovatiestrategie is nu ook afgerond.
Ik moet zeggen: ChangeByChange is krachtig en spectaculair!

Over enkele weken mijn eindbeoordeling. Ik houd je op de hoogte.

Bekijk hier de eindversie van mijn onderzoek.

Je kunt 'm ook als boekje bekijken via Issuu.com

Reacties

 1. Beste JaapJan,

  Je onderzoek heb ik geïnteresseerd gelezen. Maar het heef de datum januari, en lijkt me niet het eindverslag? En ik zie alleen de onderzoeksopzet, maar geen resultaat?

  Wat heb ik gemist, want ik ben best nieuwsgierig.

  Hg Martin Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Martin Jan. De link was idd verkeerd. De boel is weer gerepareerd,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boeiend . . Ook in het VO te gebruiken voor Teletop?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mits de interventie aan bepaalde eisen voldoet kun je denk ik allerlei innovaties doen die voor zowel leraar als leerling betekenis hebben. In mijn onderzoek heb ik aangetoond dat gedragsvandering van leraren door veranderd studentengedrag wel degelijk kan. Het onderwerp van verandering kan van alles zijn

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor jou bijdrage aan dit blog.

JaapJan Vroom